Eetcafé de Maas

Happen en Trappen

Sinds 2011 is Eetcafé De Maas deelnemer van Happen en Trappen. Een ideale combinatie van sportief en culinair bezig zijn.

Wat is Happen en Trappen?


Happen en Trappen brengt u naar de prachtigste plekjes van Nederland. Met veel zorg en expertise zijn overal in Nederland schitterende fietsroutesontwikkeld, waarbij per route vijf restaurants zich gastvrij aan u presenteren. U bent de hele dag aan het genieten van de mooie natuur en  en heerlijke gerechten bij verschillende restaurants. Een dagje Happen en Trappen duurt ongeveer van 10.00 tot 18.00 uur.

U wordt 's ochtends tussen 10.00 en 11.00 uur ontvangen bij het startpunt met een lekker stuk gebak en een vers gezet kopje koffie of thee.. Hier krijgt u de route overhandigd.

Door de schitterende Nederlandse natuur fietst u naar het volgende restaurant, waar een voorgerecht geserveerd wordt.

Hierna vervolgt u uw tocht richting het volgende restaurant, waar een heerlijke kop soep voor u staat te wachten.

Na de pedalen weer aan het werk te hebben gezet is het tijd voor de volgende gang, een heerlijk, met zorg bereid, hoofdgerecht. U heeft hier keuze uit vlees, vis of vegatarisch.

Tot slot krijgt u bij het laatste restaurant nog een heerlijk nagerecht opgediend.

Voor slechts € 38,50 wordt alles voor u verzorgt, u hoeft alleen de drankjes nog maar af te rekenen.Route: Tussen Maas en Waal 52 kmDe Maas en de Waal twee rivieren die het land doorsnijden.
Als ze elkaar ontmoeten, vervagen provinciegrenzen en krijgt de omgeving een geheel eigen karakter.
Een uniek stukje natuur.

Kijk op www.happenentrappen.nl
© Copyright - Eetcafé de Maas - Sitemap